Spoortuin | High Five

Het ontwikkelen van duurzaam groene initiatieven in de buurt, het onderhouden van contacten met diverse overheden en het werven van fondsen wordt geïnitieerd en ondersteund door veel buurtbewoners.


Sponsoren en donoren

De Spoortuin / High five wordt financieel gesteund door de gemeente Rotterdam, de deelgemeente Delfshaven, Ecoplaza en Groen Dichterbij, met dank aan de Nationale Postcodeloterij.


Contact

Voor meer informatie over de Spoortuin contact opnemen met:  info@spoortuin.nl

High Five

Voor meer informatie over de Spoortuin en het project High Five kunt u contact opnemen met: Ivonne Bulthuis 06-21432929 of via email ibulthuis@hotmail.com.

Wilt u in contact komen met de genomineerden in uw regio of bent u op zoek naar meer informatie en andere genomineerden? Dan kunt u terecht op www.groendichterbij.nl of contact opnemen met: Rachelle Eerhart (projectleider) op telefoonnummer 06 50 27 17 37 of via e-mail rachelle@groendichterbij.nl 


Buurt Bestuurt

Zoekt u meer informatie over de organisatie van bewonersbijeenkomsten met deelgemeente, stadstoezicht en wijkpolitie? Dan kunt u contact opnemen met Rommy Bakker via bewonersgroep@live.nl


www. spoortuin.nl

De website is een ontwerp van en wordt onderhouden door mvrhd. / marsel verheijde

Colofon

.nl